Вести

23.09.2016 - 15:22

Председник Николић са одлазећим шефом Mисиjе OEБС-а у Србиjи, амбасадором Петером Буркхардом

Београд, 23. септембар 2016. године – Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је данас у Београду са одлазећим шефом Мисије ОЕБС-а у Србији, амбасадором Петером Буркхардом.

Детаљније
22.09.2016 - 15:11

Председник Николић са делегацијом Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање Европска унија - Србија

Београд, 22. септембар 2016. године – „Србија је годинама улагала велике напоре да се успостави трајна стабилност региона у коме живимо. Упркос томе, у последњих неколико месеци ситуација је врло турбулентна и сада је настао проблем који се може решити само ако се сви придржавамо европских стандарда и изворних начела Европске уније, а то је жеља за друштвом у коме влада мир. Србија не жели никакве конфликте, и ако се сви у региону потрудимо да будемо довољно разумни, конфликата међу народима никад више неће ни бити“, рекао је председник Републике Србије Томислав Николић током данашњег састанка са делегацијом Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање Европска унија – Србија.

Детаљније
22.09.2016 - 12:46

Писмо захвалности београдског надбискупа Станислава Хочевара председнику Томиславу Николићу

Поводом прихватања покровитељства у организовању добротворног концерта у катедралној цркви Пресвете Богородице на Неимару, београдски надбискуп Станислав Хочевар упутио је писмо захвалности председнику Републике Томиславу Николићу.

Детаљније
  • 1 of 298