Tan2013-5-16_102259484_2.jpg

16.05.2013. - 18:36

Predsednik Nikolić sa direktorom NIS-a.

Beograd, 16. maj 2013. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Beogradu sa generalnim direktorom Naftne industrije Srbije, Kirilom Kravčenkom.

Predsednik Nikolić istakao je tokom razgovora da ruske investicije predstavljaju dragocen oslonac u prevazilaženju ekonomske krize u našoj zemlji i da je Vlada Srbije posvećena ispunjenju svih ugovorenih obaveza prema stranim investitorima.

Pred odlazak državne delegacije Republike Srbije predvođene predsednikom Nikolićem u Rusku Federaciju, gospodin Kravčenko izrazio je zadovoljstvo što će tamo biti potpisan Sporazum o strateškom partnerstvu Srbije i Rusije. On je istakao da će potpisivanje tog sporazuma predstavljati jasan znak ruskim kompanijama da u Srbiji imaju pouzdanog partnera, što će svakako dovesti do većih investicija u našu privredu. Takođe, gospodin Kravčenko upoznao je predsednika Nikolića sa strategijom razvoja Naftne industrije Srbije do 2030. godine.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).