mup_velika.jpg

Vesti

27.05.2018. - 23:13

Predsednik Vučić na centralnoj manifestaciji povodom proslave Dana policije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić  prisustvovao je danas  centralnoj manifestaciji povodom  obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i  Dana policije.

Predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo što su građani imali prilike da  na pokaznoj vežbi vide najmoderniju opremu, kao i potpunu spremnost pripadnika policije,  i dodao  da bi onim što su pokazali pripadnici MUP-a svaki pošten građanin Srbije trebalo da se ponosi.
 
„Dugujemo vam mnogo, svaki naš miran dan, bezbrižnu noć. Dugujemo vam ponos koji vi treba da osećate zbog onog što radite, i naš ponos jer vas imamo. Verujemo u vas.  Retko ko u ovoj zemlji ima ovakve rezultate. Kada se podvuče crta, ne postojite vi da biste štitili režim ili vlast, već sve one koji čine ovo društvo. Svakog čoveka, svako dete. Vi ste tu da štitite njihovu slobodu. Bez vas te slobode nema. Čestitam vam ovaj veliki dan, čestitam vam Dan policije“, rekao je predsednik Vučić i dodao da neretko ima priliku da čestita, ali da to ne čini nikada sa takvim strahopoštovanjem kao pripadnicima srpske policije.
 
Predsednik  Vučić uručio je zlatne medalje najboljim pojedincima Ministarstva unutrašnjih poslova  koji su pokazali izuzetnu hrabrost,  posvećenost,  i zaslugama doprineli radu policije.  
 
27. mart 2018. 
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).