Најава за медије - Званична посета Републици Куби од 13-15.12.2017.

Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у званичној посети Републици Куби од 13. до 15. децембра 2017. године.

Том приликом председник Вучић састаће се са председником Републике Кубе и председником Државног савета Раулом Кастром, као и са председником Националне скупштине народне власти Естебаном Ласом Ернандесом.

Програмом званичне посете планиран је обилазак специјалне развојне зоне луке Маријел и Центра за генетски инжењеринг и биотехнологију.

Serbian Cyrlic

Сусрет председника Александра Вучића и председника Емануела Макрона у Јелисејској палати

Председник Србије Александар Вучић оценио да ће састанак са председником Француске Емануелом Макроном бити од велике важности за Србију, будући да је председник Француске један од две најважније фигуре у Европи и свету.

Председник данас примио и акредитивна писма амбасадора Кубе

Председник Србије Александар Вучић је, примајући акредитивна писма амбасадора Кубе Густава Тристе дел Тода, изразио задовољство што већ ове седмице, на позив председника Раула Кастра, путује у званичну посету тој земљи.

Амбасадорка Канаде Кетлин Чаба предала акредитивна писма председнику Вучићу

Председник Републике Србије Александар Вучић је, приликом данашње церемоније примопредаје акредитивних писама, амбасадорки Канаде Кетлин Чаба пожелео добродошлицу и пријатан боравак у нашој земљи.

Pages