31.03.2018. - 07:52

Честитка председнику Арапске Републике Египат Абделу Фатаху ел Сисију

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је председнику Арапске Републике Египат Абделу Фатаху ел Сисију поновни избор на ту дужност. У писму се каже:

„Примите моје искрене честитке поводом победе на председничким изборима. Поверење тако великог броја бирача послужиће Вам као замајац и поставиће смернице за обављање одговорне дужности председника и у новом мандату, а у корист напретка Ваше земље и њених грађана.

Дозволите ми да Вас уверим да ће Србија остати поуздан и конструктиван партнер у даљем развоју наших односа, заснованих на историјским пријатељским везама, али и на великим могућностима за јачање економске и сваке друге сарадње. Радујем се што ћемо и у наредном периоду заједно радити на унапређењу сарадње наших двеју земаља, о чему смо разговарали на састанку током заседања Генералне скупштине УН, прошлог септембра у Њујорку.

Надам се да ћу ускоро имати прилику да Вас угостим у Србији“, наводи се у честитки председника Вучићa.

Београд,

30. март 2018. године