sl1.jpg

04.06.2012. - 13:03

Председник Николић разговарао са делегацијом листе "Покренимо Србију"

Београд, 4. јун 2012. године - Председник Републике Србије Томислав Николић започео једанас консултације са представницима парламентарних странака у вези формирањанове Владе Републике Србије.

Председник Републике разговарао је данас са делегацијом изборне листе „Покренимо Србију“, коју је предводио Александар Вучић, в.д. председника Српске напредне странке.

Током састанка, председник Николић је истакао да је економска и социјална ситуација у Србији изузетно тешка и да је због тога потребно што пре формирати Владу, којој ће основни приоритет у раду бити отварање нових радних места, стварање повољнијег пословног амбијента и привлачење нових домаћих и страних инвеститора.

Председник Републике Србије Томислав Николић наставиће консултације са представницима изборних листа у среду, када ће позвати на разговоре делегацију странака окупљених око Демократске странке.

Прес служба
Председника Републике