1500835_775750282471685_8580628712545679767_o.jpg

20.03.2015. - 14:43

Реакција на изјаву Едуарда Кукана

Београд, 20. март 2015. године – Поводом изјаве шефа Делегације Европског парламента Едуарда Кукана

Поводом изјаве шефа Делегације Европског парламента Едуарда Кукана за данашњи „Блиц“, у којој наводи став да председник Републике Томислав Николић не би требало да присуствује војној паради у Москви поводом Дана победе 9. маја, председник Републике констатује да је непристојно давати савете некоме ко савет није ни тражио. Никада се није десило да је председник Николић или било који политичар из Србије делио савете председнику његове државе где треба да буде и шта треба да ради или не.
Господин Кукан узалуд врши притисак на председника Републике да донесе одлуку која није у интересу грађана Србије.
Мишљење велике већине грађана је да наша земља треба да негује најбоље односе са свима, па и са Руском Федерацијом. Председник недвосмислено заступа то мишљење и нико то неће успети да промени, па ни господин Кукан.