mup_velika.jpg

Вести

27.05.2018. - 23:13

Председник Вучић на централној манифестацији поводом прославе Дана полиције

Председник Републике Србије Александар Вучић  присуствовао је данас  централној манифестацији поводом  обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и  Дана полиције.

Председник Вучић је изразио задовољство што су грађани имали прилике да  на показној вежби виде најмодернију опрему, као и потпуну спремност припадника полиције,  и додао  да би оним што су показали припадници МУП-а сваки поштен грађанин Србије требало да се поноси.
 
„Дугујемо вам много, сваки наш миран дан, безбрижну ноћ. Дугујемо вам понос који ви треба да осећате због оног што радите, и наш понос јер вас имамо. Верујемо у вас.  Ретко ко у овој земљи има овакве резултате. Када се подвуче црта, не постојите ви да бисте штитили режим или власт, већ све оне који чине ово друштво. Сваког човека, свако дете. Ви сте ту да штитите њихову слободу. Без вас те слободе нема. Честитам вам овај велики дан, честитам вам Дан полиције“, рекао је председник Вучић и додао да неретко има прилику да честита, али да то не чини никада са таквим страхопоштовањем као припадницима српске полиције.
 
Председник  Вучић уручио је златне медаље најбољим појединцима Министарства унутрашњих послова  који су показали изузетну храброст,  посвећеност,  и заслугама допринели раду полиције.  
 
27. март 2018. 
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).