Najave i obaveštenja

08.03.2020. - 11:33

Najava za medije za 09.03.2020. Obilazak novih pogona HK „Krušik“ a.d. Valjevo

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će u ponedeljak  9. marta 2020. godine u 10.00 časova nove pogone HK „Krušik“ a.d. Valjevo - Pogon za kovanje košuljica artiljerijskih projektila 155 mm u Kovačkom centru i novi Pogon za proizvodnju bokser kapisli za streljačku municiju, i objekat u kojem se odvija proizvodni proces za rakete vazduh-zemlja BR -1-57, rakete zemlja-zemlja 107 mm i vođene rakete „maljutka 2T i 2F“.

Molimo predstavnike medija da akreditacije za praćenje događaja dostave u nedelju 8. marta do 17.00 časova na mejl adresu info@mod.gov.rs  Akreditacije treba da sadrže ime, prezime, funkciju svakog člana ekipe, broj lične karte i broj telefona vođe ekipe.

-Napomena-
Potrebno je da medijske ekipe budu najkasnije do 9.00 časova ispred transportnog ulaza u HK „Krušik“ u ulici Vladike Nikolaja 59 (prekoputa Poljoprivredne škole) u Valjevu. Odatle će se ići isključivo organizovanim prevozom u obilazak.

Osobe za kontakt:

- Tamara Todorović (066/‪8252-040).

- potpukovnik Nebojša Milosavljević (064/‪8329-207),

- major Milan Gujanica (064/‪8329-208),

Beograd, 08. mart 2020. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).