Najave i obaveštenja

08.09.2022. - 17:08

Najava za medije za 09.09.2022. Sastanak sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana i savetnicima za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom i savetnicima za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom, u petak, 9. septembra 2022. godine, u 18.00 časova, u Vili Mir (Konavljanska 2). 
 
Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka sastanka, nakon kojeg će medijima biti prosleđeno saopštenje.
 
Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju putem linka AKREDITACIJE, najkasnije sutra do 10.00 časova.
 
Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na mesto događaja najkasnije do 17.30 časova.
 
 
 
Osoba za kontakt:
Tanja Dojčinović, 064/8329-044
 
Beograd,
8. septembra 2022. godine
 

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).