Najave i obaveštenja

08.11.2022. - 11:19

Najava za medije za 09.11.2022. Uručivanje ordenja kapetanima sa KiM

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće kapetana Nenada Đurića, koji je obavljao funkciju direktora Regionalnog direktorata policije Mitrovica Sever i kapetana Aleksandra Filipovića, koji je bio na dužnosti šefa Regionalne operative direktorata policije Mitrovica Sever, u sredu 9. novembra u 11.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (ul. Andrićev venac 1).
 
Tom prilikom predsednik Vučić uručiće kapetanu Nenadu Đuriću Orden zasluga za odbranu i  bezbednost prvog stepena, koja se dodeljuje za natprosečno, uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblastima odbrane i bezbednosti, a kapetanu Aleksandru Filipoviću Zlatnu medalju za hrabrost „Miloš Obilić“, koja se dodeljuje za dela u kojima je do izražaja došla lična hrabrost.
 
Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka susreta, nakon kojeg će medijima biti prosleđeno saopštenje.
 
Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju putem LINKA, najkasnije danas, 08. novembra 2022. godine, do 20.00 časova.
 
Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na mesto događaja najkasnije do 10.30 časova radi neophodnih priprema.
 
Beograd,

08. novembar 2022. godine

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).