Najave i obaveštenja

13.06.2020. - 11:16

Najava za medije za 14.06.2020. Svečano uručenje vojnih zastava - Takovo

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanosti uručenja vojnih zastava povodom formiranja 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade, u nedelju, 14. juna 2020. godine, u 11.00 časova, u Spomen-kompleksu “Drugi srpski ustanak” u Takovu.

Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu: info@mod.gov.rs, najkasnije do subote, 13. juna, do 16 časova.

Potrebno je da prijave za akreditaciju sadrže ime, prezime, dužnost u redakciji, broj lične karte za sve članove ekipe i kontakt telefon vođe ekipe, uz obavezno navođenje da li na aktivnost dolazite sopstvenim ili organizovanim prevozom.

Medijskim ekipama obezbeđen je prevoz iz Beograda do Spomen-kompleksa “Drugi srpski ustanak” u Takovu. Polazak je ispred Doma Vojske Srbije u Beogradu (ulica Braće Jugovića 19) u nedelju u 7.00 časova. Medijske ekipe koje dolaze sopstvenim prevozom potrebno je da najkasnije u nedelju do 9.45 časova dođu do Spomen-kompleksa “Drugi srpski ustanak”, radi obavljanja neophodnih procedura.

Osobe za kontakt:
Nebojša Milosavljević 064/‪8329-207
Milivoje Tomašević 064/8329-364
Biljana Miljić 064/‪8329-011
Aleksandar Zagorac 066/8252-041

Beograd, 13. jun 2020. godine

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.