Najave i obaveštenja

14.09.2021. - 18:58

Najava za medije za 15.09.2021. Sastanak sa predsedništvom Srpske liste i kandidatima za gradonačelnike na predstojećim lokalnim izborima na KiM

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa predsedništvom Srpske liste i kandidatima za gradonačelnike na predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji u sredu, 15. septembra 2021. godine, u 12.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (ul. Andrićev venac 1).
 
Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka sastanka, nakon kojeg će medijima biti prosleđeno saopštenje.
 
Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu mediji@predsednik.rs, najkasnije danas do 20.00 časova.
 
Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na mesto događaja najkasnije do 11:30 časova. Nepohodno je da svaki član ekipe nosi zaštitnu opremu (maske).
 
Beograd,
14. septembar 2021. godine
 
 
 

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).