Najave i obaveštenja

24.08.2022. - 14:38

Najava za medije za 25.08.2022. Sastanak sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom u četvrtak, 25. avgusta 2022. godine, u 17.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (Andrićev venac 1). 

U 17.30 časova planiran je trilateralni susret predsednika Vučića i specijalnog predstavnika EU Lajčaka sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom.
 
Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka sastanka, nakon kojeg će medijima biti prosleđeno saopštenje.
 
Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu mediji@predsednik.rs, najkasnije sutra do 10.00 časova.
 
Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na mesto događaja najkasnije do 16.30 časova.
 
 
 
Beograd,

24. avgust 2022. godine

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).