Najave i obaveštenja

25.03.2021. - 15:46

Najava za medije za 26.03.2021. Obilazak radova na mostu preko reke Save

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će radove na mostu preko reke Save, drugoj deonici auto-puta Ruma - Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica u petak, 26. marta 2021. godine, u 13.00 časova.

Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu mediji@predsednik.rs, najkasnije sutra, 26. marta 2021. godine do 10.00 časova. Potrebno je da akreditacije sadrže: ime i prezime člana redakcije, zanimanje i broj lične karte.

Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na mesto događaja najkasnije do 12.30 časova. Nepohodno je da svaki član ekipe nosi zaštitnu opremu (masku).

Do lokacije se dolazi sledećim putem:

Isključenje sa autoputa Beograd - Zagreb na Sremsku Mitrovicu, nakon naplatne rampe na kružnom toku skretanje levo za Sremsku Mitrovicu, na sledećem kružnom toku pravo za Bogatić, nastavak vožnje, posle mosta preko Save skretanje levo za Šabac (industrijska zona).  Nakon skretanja za Šabac, nastavak vožnje u dužini od oko 20 km, i nakon table Tabanovići, skretanje levo na gradilišni put (biće postavljeno vozilo na skretanju koje će usmeravati).

Koordinate:
44.8084427,19.6873173

Osobe za kontakt:
Vineta Marinović   060/709 66 77
Larisa Kostić          065/501 60 76

Beograd,
25. mart 2021. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).