Najave i obaveštenja

28.05.2020. - 12:24

Najava za medije za 29.05.2020. Potpisivanje Finansijskog sporazuma za prvi deo IPA programa za 2020. godinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće potpisivanju Finansijskog sporazuma za prvi deo IPA programa za 2020. godinu. Sporazum će potpisati ministarka za evropske integracije u Vladi Republike Srbije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji ambasador Sem Fabrici u petak, 29. maja 2020 godine u 12:00 časova u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2).

Nakon ceremonije potpisivanja, medijima će se, osim potpisnika, obratiti predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić kao i evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheji, putem video-linka iz Brisela.

Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu mediji@predsednik.rs, najkasnije danas, 28. maja 2020. godine do 20:00 časova.

Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na istočni ulaz Palate do 11:30 časova. Nepohodno je da svaki član ekipe nosi zaštitnu opremu (masku i rukavice).

Beograd, 28. maj 2020. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).