20.12.2023. - 10:53

Čestitka Episkopa bačkog Irineja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je od Episkopa bačkog Irineja čestitku povodom uspešno održanih vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora u Republici Srbiji i pobede koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“. U čestitki se, između ostalog, kaže:

„Uvaženi gospodine Predsedniče, dragi prijatelju,

Od srca Vam čestitam slavu, želeći Vam zdravlje i porodičnu sreću, kao i uspeh u misiji očuvanja Srpstva i Srbije u teškim okolnostima.

Upućujem Vam ujedno srdačne čestitke povodom izbornog trijumfa otadžbinske opcije koju, zajedno sa svojim saradnicima, zastupate i za koju se, ne štedeći sebe, zalažete, sa molitvenom željom da Vas Bog blagoslovi i dade Vam mnogo uspeha u daljem vršenju poverene Vam najodgovornije državničke dužnosti, u našem vremenu ogromnih izazova i iskušenja sa kojima je suočena naša Otadžbina i srpski narod u celini“, navodi se u čestitki Episkopa bačkog Irineja.

Beograd,
20. decembar 2023. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).