08.01.2021. - 19:21

Čestitka povodom Dana Republike Srpske

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović. U čestitki se kaže:

“U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak.

Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti.

Više nego ikada pre, danas su nam potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti. Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu.

Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!”, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Beograd,
08. januar 2021. godine

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.