nikolic_putin_aerodrom.jpg

07.10.2016. - 10:55

Predsednik Nikolić čestitao predsedniku Putinu rođendan

Beograd, 07. oktobar 2016. godine –Predsednik Republike Tomislav Nikolić uputio je rođendansku čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

„Poštovani gospodine predsedniče,

Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, povodom Vašeg rođendana, uputim srdačne čestitke i najbolje želje za dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh.

Vaše beskompromisno zalaganje za napredak Ruske Federacije, kao i za očuvanje mira i stabilnosti u svetu, poštovanje fundamentalnih načela međunarodnog prava i principa jednakosti svih zemalja bez obzira na njihovu veličinu, svrstava Vas u red malobrojnih državnika sveta koji uživaju podršku svih koji veruju u ideale istinske ravnopravnosti, slobode i demokratije.

Budite uvereni, gospodine predsedniče, da u Vašim naporima i iskušenjima na koje nailazite na tom putu imate punu podršku naroda Srbije.

Međusobno razumevanje i uvažavanje, kao i uzajamno poverenje koje među našim narodima istorijski postoji, predstavljaju čvrst temelj za dalji razvoj tradicionalno bliskih odnosa i saradnje između naših zemalja i jačanje prijateljstva naših bratskih naroda.

Želeći Vam još jednom dobro zdravlje, sreću u ličnom životu, kao i puno uspeha u Vašem odgovornom poslu na čelu Ruske Federacije, primite gospodine predsedniče, izraze mog najdubljeg uvažavanja.“

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).