09_01_2013 UAE.jpg

09.01.2013. - 16:11

Predsednik Nikolić i državni vrh sa princem prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Beograd, 09. januar 2013. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, potpredsednici Vlade Jovan Krkobabić i Rasim Ljajić i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić razgovarali su danas u Beogradu sa šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, princem prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru istaknute su višestruke mogućnosti unapređenja i razvoja bilateralnih odnosa između Republike Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Predsednik Nikolić istakao je značaj saradnje između naših zemalja, posebno u sferi poljoprivrede, visokih tehnologija i u razvoju odbrambenih tehnologija i specijalizovane industrije.

Tokom razgovora visokih delegacija posebno su istaknute perspektive unapređenja ekonomskih odnosa između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i uspostavljanje sveobuhvatne saradnje u okviru realizacije najavljenih zajedničkih projekata.

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.