hu.jpg

01.09.2015. - 14:57

Predsednik Nikolić obišao kompaniju "Huawei"

Beograd, 01. septembar 2015. godine - Predsednik Republike Tomislav Nikolić obišao je Istraživački centar kompanije Huawei u Pekingu.

Predsednik Nikolić pozvao je Huawei da nastavi da ulaže u Srbiju i zahvalio se na poverenju i društveno odgovornom ponašanju kompanije Huawei.

Ću Venču potpredsednik kompanije Huawei je istakao da je ponosan što Huawei ima priliku da posluje u Srbiji, i izrazio obećanje da će Huawei proširiti svoje poslovanje u Srbiji.

Pismo uredniku:
Huawei Technologies je jedna od vodećih globalnih jedna ICT kompanija. Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu. Huawei je poznat kao društveno odgovorna kompanija koja je do sada osmislila i realizovala više donatorskih i humanitarnih akcija u Srbiji. Najveći strateški partneri kompanija na srpskom tržištu su Telekom, Telenor i Vip, kao i brojne državne institucije.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).