12_02_2013.jpg

12.02.2013. - 14:16

Predsednik Nikolić sa ambasadorima Alžira i Palestine

Beograd, 12. februar 2013. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Republike Alžir, Njegovom ekselencijom Abdelkaderom Mesduom i ambasadorom Palestine, Njegovom ekselencijom Mohamedom Nabhanom.

Predsednik Nikolić i ambasadori Mesdua i Nabhan, tokom prijateljskog razgovora, izrazili su zadovoljstvo što su u proteklih nekoliko meseci vidno unapređeni odnosi Srbije i arapskih zemalja. Predsednik Republike posebno je istakao da postoji još mnogo prostora za poboljšanje ekonomske saradnje između Srbije i arapskih država.

U vezi sa tim, ambasador Republike Alžir izrazio je zainteresovanost njegove zemlje da srpske građevinske firme učestvuju u projektu izgradnje 16.000 stanova, koji će uskoro biti započet. Predsednik Nikolić istakao je da bi to bio izuzetno značajan posao za naša preduzeća, ne samo zbog obima projekta, već i zbog šanse da realizacijom tog posla građevinske kompanije iz Srbije ponovo pronađu put na arapsko tržište, na kome su nekada bile izuzetno cenjene.

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.