10.04.2020. - 10:47

Predsednik Vučić čestitao Uskrs

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku beogradskom nadbiskupu i metropolitu Stanislavu Hočevaru i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru.

„Vama i svim hrišćanskim vernicima koji slave Usrks, upućujem najsrdačnije i iskrene čestitke sa željom da vam ovaj radosni praznik donese svako dobro od Boga.

U ovim teškim vremenima velikih iskušenja za ceo svet, hrišćanska zajednica dočekuje svoj veliki praznik u razdvojenim domovima, bez svojih najbližih, dok su neki izgubili članove porodice i bliske prijatelje.

Zato Vama lično i svim vernicima koji danas slave Uskrs, želim da ovo vreme samoće iskoriste kako bi se okrenuli unutrašnjim neprolaznim vrednostima i molitvama za sve one koji nisu više sa nama, kako bismo svi zajedno u dobrom duhu zajedništva i sloge i u ovoj nevolji sa nadom dočekali Uskrs uz najbolje želje za mir, ozdravljenje i duhovno blagostanje“, kaže se u čestitki predsednika Vučića.

Beograd,
10. april 2020. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).