Predsednik Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Pakistana

04.09.2019. - 13:16

Predsednik Vučić primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Islamske Republike Pakistan

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Islamske Republike Pakistan Šerjara Akbara Kana i poželeo mu prijatan boravak i uspešan rad u Beogradu.

Predsednik Vučić je rekao da je za Srbiju značajno da neguje i razvija dobre odnose sa svim zemljama sveta. On je naglasio da je Srbija zainteresovana za unapređenje ekonomske saradnje sa Pakistanom, jer je ona, po svom obimu i kvalitetu, daleko ispod mogućnosti, i da pakistanski ambasador može da računa na punu podršku i pomoć svih ovdašnjih institucija za inicijative i ideje koje mogu da doprinesu da odnosi Srbije i Pakistana budu sadržajniji.

Ambasador Kan je rekao da Pakistan smatra Srbiju ključnom zemljom u regionu i preneo želju za uspostavljanjem snažnijih veza između dveju zemalja. On je upoznao predsednika Vučića sa pakistanskim viđenjem trenutne situacije u Južnoj Aziji.

VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.

Beograd, 4. septembar 2019. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).