mexico.jpg

03.04.2014. - 12:12

Predseednik Nikolić sa ambasadorkom Meksika

Beograd, 03. april 2014. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić primio je u oproštajnu posetu dosadašnju ambasadorku Meksika, Njenu Ekselenciju gospođu  Mercedes Ruiz Zapata.

Predsednik Republike Tomislav Nikolić se zahvalio Njenoj Ekselenciji na doprinosu u razvoju bilateralne saradnje Srbije i Meksika i rekao da su odnosi dve zemlje prijateljski, uprkos svim teškoćama kroz koje su naši narodi prolazili.

Ambasadorka Meksika zahvalila se  predsedniku i srpskom narodu na gostoprimstvu, naglasivši da je sigurna da Srbija ima sjajnu budućnost. Postoje brojne mogućnosti za unapređenja bilateralne saradnje, rekla je ambasadorka i dodala da će sasvim sigurno te mogućnosti biti iskorišćene u obostranom interesu dve zemlje.

Predsednik Republike Tomislav Nikolić poželeo je Njenoj Ekselenciji sve najlepše i istakao da mu je bilo zadovoljstvo sarađivati sa njom punih pet godina.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).