Saopštenja

24.06.2013. - 16:32

Saopštenje za javnost 24.06.2013.

Beograd, 24. jun 2013. godine – Povodom izjave predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa da je "skandalozno živeti u zemlji u kojoj predsednik na policijskom skupu kaže da su zemljom do pre godinu dana vladali organizovani kriminal i dileri droge", Stanislava Pak Stanković, savetnica za medije predsednika Srbije Tomislava Nikolića je rekla da je skandalozno bilo živeti u zemlji u kojoj se to dešavalo.

Ona je istakla da će se predsednik Nikolić lično založiti za to da se otkrije ko je sve u policiji bio u sprezi sa kriminalcima. Predsednik Nikolić će insistirati da se u javnost izađe sa tačnim podacima kako se ne bi stekao utisak da se promene nisu ni desile. 
 
Savetnica za medije postavlja pitanje: „Za vreme čije vlasti je Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge? Sa kim se Šarić družio i koga je plaćao?“ Podsećamo da u to vreme, bivši predsednik nije progovarao ni jednu jedinu reč.
 
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).