Sastanak sa predsednikom komiteta za međunarodne poslove Saveta federacije Rusije

Saopštenja

10.05.2019. - 15:36

Sastanak sa predsednikom komiteta za međunarodne poslove Saveta federacije Rusije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom komiteta za međunarodne poslove Saveta federacije Rusije Konstantinom Kosačovom.

„Naši odnosi su sve bolji i hvala na podršci koju nam pružate na svim nivoima“, istakao je predsednik Vučić na početku sastanka sa predsednikom komiteta za međunarodne poslove Saveta federacije Rusije Konstantinom Kosačovom.
 
Dvojica sagovornika su razgovarali o daljem razvoju političkih odnosa, posebno parlamentarne saradnje dveju država, kao i o konkretnim merama za jačanje ekonomske saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije.
 
Predsednik Vučić zahvalio je na čvrstoj i doslednoj politici Ruske Federacije teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i našim naporima da pitanje Kosova i Metohije rešimo putem dijaloga. On je Kosačova informisao o razvoju situacije na KiM, teškoćama sa kojima se Srbija suočava u dijalogu sa Prištinom i poslednjim merama prištinskih vlasti, koje su usmerene na stvaranje nemogućih uslova za Srbe iz pokrajine.
 
VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.
 
Beograd,
10. maj 2019. godine

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.