img_6333.jpg

26.12.2016. - 15:51

Služba za saradnju sa medijima predsednika Nikolića se zahvaljuje na profesionalnom ponašanju medijskim ekipama koje su danas prisutvovale redovnom godišnjem obraćanju predsednika Nikolića

Beograd, 26. decembar 2016. godine – Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića se zahvaljuje na profesionalnom ponašanju medijskim ekipama koje su danas prisutvovale redovnom godišnjem obraćanju predsednika Republike Tomislava Nikolića.

Sve redakcije, njih 31, apsolutno su korektno sarađivale i poštovale dogovoreno, sa izuzetkom redakcije Srpskog telegrafa, koja nije uputila akreditaciju na vreme, pa je zbog toga njihova ekipa odbijena. Blagovremeno akreditovanje je pitanje bezbednosti, ne samo predsednika Republike, već i svih prisutnih na događajima poput ovog. Nadamo se da će takvi i slični propusti u budućnosti biti otklonjeni, kako bismo još više unapredili međusobnu saradnju, u interesu blagovremene i potpune informisanosti građana Srbije. Još jednom, hvala vam na saradnji.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).