5efae9b7-3739-4879-8010-80eb81864f7b_-_copy1.jpg

Vesti

14.02.2018. - 15:04

Dodela odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti

Povodom Dana državnosti Srbije, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, uručio je 14.02.2018. godine odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

„Dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, povodom Dana državnosti, Srbija- slaveći laureate, proslavlja sebe i svoju budućnost. Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Hvala u ime Srbije i građana" rekao je tim povodom između ostalog predsednik Republike Srbije.
 
„Laureati daju primer da su vredno, posvećeno, marljivo radeći najviše uradili za otadžbinu“, dodao je predsednik i naglasio da su oni koji su danas odlikovani umeli da daju, pomažu, trpe, vredno i marljivo rade, vole i budu tu za sve oko sebe.
 
„Ljudske dužnosti su ono što moraš da uradiš, ako hoćeš da se zoveš čovekom, a broj onih koji su spremni da budu takvi je ono što jednu zemlju čini velikom. Srbija sutra slavi svoj dan, veliki i važan dan- Dan državnosti odajući počast svojim slavnim precima, sećajući se njihovih dela i pokazujući koliko je vredno živeti i boriti se“, zaključio je predsednik.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).