Otvoren rekonstruisani put Krepoljin–Žagubica dug 22,6 kilometar

Vesti

25.09.2017. - 11:48

„Moramo u istok Srbije da uložimo mnogo više nego što smo ulagali u poslednjih pedeset godina“

Otvoren rekonstruisani put Krepoljin–Žagubica dug 22,6 kilometar

Rekonstruisani put od Žagubice do Krepoljina dug 22,6 kilmetara otvoren je danas za saobraćaj u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je tom prilikom rekao da će se nastaviti sa izgradnjom najmodernijih puteva u celoj zemlji i da se time pokazuje da nema građana prvog i drugog reda, te da se u istok Srbije mora ulagati mnogo više nego što se ulagalo u poslednjih pedeset godina.
Put je svečano otvoren na Trgu oslobođenja u centru Žagubice, a osim predsednika, otvaranju je prisustvovala i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
"Vreme je da pokažemo poštovanje prema narodu na istoku i neću da prihvatim kao predsednik Srbije tu podelu, na one koji kažu ulažite u centar, Beograd, Novi Sad, Niš, a svi ostali su građani drugog reda. Niste građani drugog reda, imaćete najmodernije puteve, jer nikakvu razliku ne pravimo", poručio je Vučić u obraćaju građanima.
Put od Krepoljina do Žagubice sada je deonica regionalnog puta Požarevac–Bor a nekada je bio alternativni put za Beograd, ali je vremenom bio zapušten i devastiran. Taj put, sada je moderna saobraćajnica za čije radove je iz državnog budžeta izdvojeno oko sedam miliona evra.

25. septembar 2017.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).