img_1613.jpg

Vesti

31.03.2017. - 16:53

Predsednik Nikolić odlikovao premijera Kraljevine Španije Marijana Rahoja i ugledne državljane Kraljevine Španije

Beograd, 31. mart 2017. godine – Generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nedeljko Tenjović uručio je danas u Madridu Orden Republike Srbije na lenti kojim je predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić odlikovao, 1. februara 2013. godine, premijera Kraljevine Španije Marijana Rahoja za zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Kraljevine Španije.

Povodom Sretenja 2017. godine, predsednik Republike odlikovao je sledeće ugledne državljane Kraljevine Španije, jer su svojim radom doprineli stvaranju pozitivne slike Srbije, njene kulture i istorije, u Španiji i van nje:

1. Sesar Antonio Molina je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge, za zasluge u javnim i kulturnim delatnostima i jačanju saradnje Republike Srbije i Kraljevine Španije.

2. Mersedes Monmani je odlikovana Zlatnom medaljom za zasluge, za zasluge u javnim i kulturnim delatnostima i jačanju saradnje Republike Srbije i Kraljevine Španije.

3. Profesor Rikardo-Antonio Ruis de la Serna je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge, za zasluge u javnim i kulturnim delatnostima i jačanju saradnje Republike Srbije i Kraljevine Španije.

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).