deca_velika.jpg

Vesti

30.12.2018. - 19:42

Predsednik Vučić sa decom sa Kosova i Metohije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je decu iz tri osnovne škole sa Kosova i Metohije, podelio im novogodišnje paketiće i poručio im da će Beograd i Srbija biti uvek uz njih.

"Veliko hvala što sa roditeljima čuvate srpsko ime i prezime na Kosovu i Metohiji", rekao je predsednik Vučić obraćajući se školarcima iz Gračanice, Babinog Mosta i mesta Sušica, koje je danas ugostio u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Vučić sa decom sa Kosova i Metohije

Foto Tanjug, Dimitrije Goll

Predsednik Vučić je naveo da Srbija u Gračanici, ali i drugim mestima na Kosovu i Metohiji, sprovodi infrastrukturne projekte, da u Babinom Mostu gradi novu školu, što je sada malo otežano zbog taksi koje je Priština uvela.

"Draga deco, naš posao je da budete što češće ovako nasmejani kao što ste danas, da gradite i imate svoju budućnost na Kosovu i Metohiji i da uvek osećate pomoć i podršku od svih nas koji živimo u drugim delovima Srbije. Ovo je vaš glavni grad, vaša zemlja. Jednu imamo i treba da je čuvamo", poručio je predsednik Vučić deci sa Kosova i Metohije čestitajući im Novu godinu i Božić.

Beograd, 30. decembar 2018. godine

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).