Predsednik Srbije sa džudistima

Vesti

04.05.2018. - 13:15

Predsednik Vučić sa srpskim džudistima i rvačima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas srpske džudiste i rvače i čestitao im na uspesima na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu i ruskom Kaspijsku.

Kod predsednika Vučića na prijemu u zgradi Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu bili su vicešampioni Evrope Nemanja Majdov (džudo), Viktor Nemeš i Mihail Kadžaja (rvanje), kao i bronzana Milica Nikolić (džudo), zajedno sa saigračima i trenerima iz reprezentacije, uz prisustvo ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.
 
"Vi uvek obradujete Srbiju i naš narod. Veliko hvala što u svakom trenutku  na  najbolji način branite boje naše zemlje. Veoma smo ponosni na vas", rekao je predsednik Vučić.
 
Nakon sastanka sa sportistima, predsednik Vučić je podsetio da su počeli radovi  na izgradnji trening centra za rvače u Košutnjaku, što predstavlja važno ulaganje u ovu sportsku disciplinu.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).