tan2016-11-26_135350457_0.jpg

Vesti

26.11.2016. - 16:11

Predsedniku Nikoliću uručena Povelja počasnog građanina Knića

Knić - Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću uručena je danas Povelja počasnog građanina Knića, sa obrazloženjem da promoviše tu opštinu i podržava njene aktivnosti i projekte koji doprinose ekonomskom razvoju.

Predsednik Srbije je rekao da je titula počasnog građanina Knića za njega obaveza da i dalje radi, ne samo za Gružu i Knić, već i za celu Srbiju, navodeći da je počasni građanin nekoliko gradova u zemlji i svetu, ali da mu je ovo priznanje najdraže.

"Mi se dobro poznajemo. Ovde me mnogi ljudi poznaju i da nešto nije valjalo to bi i rekli", rekao je predsednik Nikolić i dodao da je najteže biti "prvi među svojima".

Kako je rekao, živimo u teškim vremenima, ali ima nade, koja se oseća svakoga dana, te dodao:

"Ništa nije loše kao što je bilo prethodnih godina i da ništa nije dobro kao što će da bude, ako svi nastavimo da radimo na tome".

O Srbiji će, rekao je u obraćanju, uskoro da se govori kao o jednoj od retkih zemalja koje su bile potpuno u pravu, jer ima prijatelje i na istoku i na zapadu, ali se nikome nije priklonila, već "sve pozvala da se priklone maloj Srbiji".

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).