Vesti

31.03.2016. - 17:54

FONDACIJA „DRAGICA NIKOLIĆ“ DONIRALA JE APARAT ZA VEŠTAČKO DISANjE BEBA INSTITUTU ZA NEONATOLOGIJU U BEOGRADU

Aparat za veštačko disanje beba kupljen je od novčanog dela nagrade koju je predsednik Nikolić nedavno dobio u Moskvi od Fonda jedinstva pravoslavnih država.

"Trudim se da pomognem, velikim naporima svih onih koji su vezani za Fondaciju, da obezbedimo dovoljno sredstava da možemo mnogo da učinimo i da pokrenemo ljude koji bi mogli da odvoje od viška, koji imaju i da doniraju ovakvim i sličnim ustanovama, porodilištima. Da više ne čitamo u novinama kako nas je sve manje, a sedimo kao na kamenu i posmatramo kako se to pretvara u surovu srpsku realnost. Dakle, moja porodica i ja i svi naši prijatelji nećemo stati sigurno. Fondacija neće stati sve dok ne ostvari makar deo ciljeva koje smo mi sebi poodavno postavili, a od kojih smo dosta toga i ispunili. Nije mi namera da na bilo koji način forsiram to što radimo, ali bi trebalo da se forsira da svi treba da urade po nešto za našu decu. Sva ta deca zahtevaju brigu, pažnju, negu i, što je moto Fondacije, da nas više bude.  To je u stvari motiv koji nas okuplja na ovakvim akcijama. Vama želim da i dalje budete uzor i primer u ovom delu sveta. Da možete da se obratite Fondaciji uvek kada nešto treba i da znate da tu uvek imate otvorena vrata."

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).