Вести

31.03.2016. - 17:54

ФОНДАЦИЈА „ДРАГИЦА НИКОЛИЋ“ ДОНИРАЛА ЈЕ АПАРАТ ЗА ВЕШТАЧКО ДИСАЊЕ БЕБА ИНСТИТУТУ ЗА НЕОНАТОЛОГИЈУ У БЕОГРАДУ

Апарат за вештачко дисање беба купљен је од новчаног дела награде коју је председник Николић недавно добио у Москви од Фонда јединства православних држава.

"Трудим се да помогнем, великим напорима свих оних који су везани за Фондацију, да обезбедимо довољно средстава да можемо много да учинимо и да покренемо људе који би могли да одвоје од вишка, који имају и да донирају оваквим и сличним установама, породилиштима. Да више не читамо у новинама како нас је све мање, а седимо као на камену и посматрамо како се то претвара у сурову српску реалност. Дакле, моја породица и ја и сви наши пријатељи нећемо стати сигурно. Фондација неће стати све док не оствари макар део циљева које смо ми себи поодавно поставили, а од којих смо доста тога и испунили. Није ми намера да на било који начин форсирам то што радимо, али би требало да се форсира да сви треба да ураде по нешто за нашу децу. Сва та деца захтевају бригу, пажњу, негу и, што је мото Фондације, да нас више буде.  То је у ствари мотив који нас окупља на оваквим акцијама. Вама желим да и даље будете узор и пример у овом делу света. Да можете да се обратите Фондацији увек када нешто треба и да знате да ту увек имате отворена врата."

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).