Najave i obaveštenja

15.07.2017. - 14:16

Najava za medije 15.07.2017. - Predsednik Vučić u poseti Sjedinjenim Američkim Državama

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Sjedinjenim Američkim Državama 16. i 17. jula 2017. godine, gde će imati niz bilateralnih susreta sa američkim zvaničnicima.

Predsednik Vučić razgovaraće sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom, zatim predsedavajućim Komiteta za oružane snage Kongresa senatorom Džonom Mekejnom, potom sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu senatorom Ronom Džonsonom i senatorom Krisom Marfijem, kao i sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i Emanuelom Kliverom. Planiran je i susret predsednika Vučića sa šefom Biroa Nacionalne garde SAD generalom Džozefom Lengijelom i komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Markom Bartmanom.

Tokom boravka u Vašingtonu, predsednik Vučić sastaće se i sa predstavnicima Poslovnog saveta za međunarodno razumevanje (Business Council for International Understanding) i prisustvovati potpisivanju Memoranduma o razumevanju sa kompanijom CISCO, koja se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom opreme za računarsko umrežavanje.

Beograd,
15. jul 2017. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).