Najave i obaveštenja

10.10.2021. - 14:55

Najava za medije za 11.10.2021. Sastanak na visokom nivou, posvećen obeležavanju 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće na Sastanku na visokom nivou, posvećenom obeležavanju 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja, u ponedeljak, 11. oktobra 2021. godine, u Hali 11 Beogradskog sajma.
 
09.30 Svečano otvaranje Komemorativne sednice i obraćanje predsednika Republike Srbije u svojstvu ko-domaćina Komemorativnog skupa
10.00  Plenarna sesija (obraćanje šefova delegacija)
11.15  Zajednička fotografija šefova delegacija 
 
VAŽNA OBAVEŠTENjA:
 
AKTIVNOSTI PREDSEDNIKA REPUBLIKE POVODOM SASTANKA NA VISOKOM NIVOU MOGU DA PRATE ISKLjUČIVO AKREDITOVANE NOVINARSKE EKIPE.
 
Dolazak na Beogradski sajam sopstvenim prevozom neće biti moguć.
Za sve medijske ekipe obezbeđen je prevoz sa parkinga prekoputa “Geneks apartmana“ (Vladimira Popovića 6), u ponedeljak, 11. oktobra.Neophodno je da predstavnici redakcija na mestu polaska budu najkasnije u 6.30 časova.
 
Neophodno je da svi predstavnici medija imaju negativan PCR test (ne stariji od 72 sata). 
 
Na sajtu www.nam60.com u opciji media pool, za sve predstavnike medija obezbeđeni su video fajlovi, fotografije i linkovi za preuzimanje parametara za prenos događaja povodom obeležavanja 60-godišnjice osnivanja Pokreta nesvrstanih.
Pool video je besplatan servis gde će mediji moći da preuzimaju video fajlove, fotografije i uživo prenos bez znaka u FullHD rezoluciji.
 
Da biste pristupili servisu potrebno je da se prethodno registrujete i nakon toga ćete moći da pristupite galerijama sa video fajlovima, foto galerijama i linkovima za preuzimanje prenosa u RTMP, RTSP i HLS formatu. 
 
NAPOMENA:
 
Za medijske ekipe koje prate događaj na Beogradskom Sajmu, a žele da prate i bilateralne sastanke predsednika Republike Srbije, biće obezbeđen prevoz od Beogradskog sajma do Palate Srbija od 11.30 časova.   
 
Beograd, 10. oktobar 2021. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).