Најаве и обавештења

10.10.2021. - 14:55

Најава за медије за 11.10.2021. Састанак на високом нивоу, посвећен обележавању 60. годишњице Покрета несврстаних земаља

Председник Републике Србије Александар Вучић учествоваће на Састанку на високом нивоу, посвећеном обележавању 60. годишњице Покрета несврстаних земаља, у понедељак, 11. октобра 2021. године, у Хали 11 Београдског сајма.
 
09.30 Свечано отварање Комеморативне седнице и обраћање председника Републике Србије у својству ко-домаћина Комеморативног скупа
10.00  Пленарна сесија (обраћање шефова делегација)
11.15  Заједничка фотографија шефова делегација 
 
ВАЖНA ОБАВЕШТЕЊA:
 
АКТИВНОСТИ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ ПОВОДОМ САСТАНКА НА ВИСОКОМ НИВОУ МОГУ ДА ПРАТЕ ИСКЉУЧИВО АКРЕДИТОВАНЕ НОВИНАРСКЕ ЕКИПЕ.
 
Долазак на Београдски сајам сопственим превозом неће бити могућ.
За све медијске екипе обезбеђен је превоз са паркинга прекопута “Генекс aпартмана“ (Владимира Поповића 6), у понедељак, 11. октобра.Неопходно је да представници редакција на месту поласка буду најкасније у 6.30 часова.
 
Неопходно је да сви представници медија имају негативан ПЦР тест (не старији од 72 сата). 
 
На сајту www.nam60.com у опцији media pool, за све представнике медија обезбеђени су видео фајлови, фотографије и линкови за преузимање параметара за пренос догађаја поводом обележавања 60-годишњице оснивања Покрета несврстаних.
Pool видео је бесплатан сервис где ће медији моћи да преузимају видео фајлове, фотографије и уживо пренос без знака у FullHD резолуцији.
 
Да бисте приступили сервису потребно је да се претходно региструјете и након тога ћете моћи да приступите галеријама са видео фајловима, фото галеријама и линковима за преузимање преноса у RTMP, RTSP i HLS формату. 
 
НАПОМЕНА:
 
За медијске екипе које прате догађај на Београдском Сајму, а желе да прате и билатералне састанке председника Републике Србије, биће обезбеђен превоз од Београдског сајма до Палате Србија од 11.30 часова.   
 
Београд, 10. октобар 2021. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).