Najave i obaveštenja

13.10.2021. - 14:03

Najava za medije za 14.10.2021. Sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova, državnim sekretarom Ministarstva pravde, Republičkim javnim tužiocem i Tužiocem za ratne zločine

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sutra, 14. oktobra 2021. godine sa početkom u 09.00 časova, sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, državnim sekretarom Ministarstva pravde Bojanom Šćepanović, Republičkim javnim tužiocem Zagorkom Dolovac i Tužiocem za ratne zločine Snežanom Stanojković o inicijativi Srbije za unapređenje međunarodne saradnje i međudržavne pravne pomoći u regionu, a posebno u Bosni i Hercegovini. Sastanak će se održati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (ul. Andrićev venac 1).
 
Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka susreta, nakon kojeg će medijima biti prosleđeno saopštenje.
 
Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu mediji@predsednik.rs najkasnije danas do 20.00 časova.
 
Takođe, molimo redakcije da upute svoje ekipe na mesto događaja 14. oktobra 2021. godine u 08.30 časova, radi neophodnih priprema.
 
Nepohodno je da svaki član ekipe nosi zaštitnu opremu (maske).
 
Beograd,
13. oktobar 2021. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).