Најаве и обавештења

13.10.2021. - 14:03

Најава за медије за 14.10.2021. Састанак са министром унутрашњих послова, државним секретаром Министарства правде, Републичким јавним тужиоцем и Тужиоцем за ратне злочине

Председник Републике Србије Александар Вучић разговараће сутра, 14. октобра 2021. године са почетком у 09.00 часова, са министром унутрашњих послова Александром Вулином, државним секретаром Министарства правде Бојаном Шћепановић, Републичким јавним тужиоцем Загорком Доловац и Тужиоцем за ратне злочине Снежаном Станојковић о иницијативи Србије за унапређење међународне сарадње и међудржавне правне помоћи у региону, а посебно у Босни и Херцеговини. Састанак ће се одржати у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1).
 
Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка сусрета, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.
 
Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs најкасније данас до 20.00 часова.
 
Такође, молимо редакције да упуте своје екипе на место догађаја 14. октобра 2021. године у 08.30 часова, ради неопходних припрема.
 
Непоходно је да сваки члан екипе носи заштитну опрему (маске).
 
Београд,
13. октобар 2021. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).