Najave i obaveštenja

16.05.2023. - 07:59

Najava za medije za 17.05.2023. Zvanični ispraćaj prvog leta nacionalne avio-kompanije Er Srbija za Čikago

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće zvaničnom ispraćaju prvog leta nacionalne avio-kompanije Er Srbija za Čikago, koji će biti organizovan na Aerodromu „Nikola Tesla“ u sredu, 17. maja 2023. godine.

Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu air.serbia@right.rs ili ivana.glisovic@right.rs najkasnije do utorka, 16. maja, do 14.00 časova.

NAPOMENA: Prolazak kroz aerodrom „Nikola Tesla“ biće moguć samo u pratnji ovlašćenih osoba. Iz tog razloga, okupljanje medija biće u sredu, 17. maja u 04.15 časova na Terminalu 1, ispred šaltera za prijavu prtljaga broj 500. Sve akreditovane novinarske ekipe preći će državnu granicu zajedno, kao grupa i u pratnji ovlašćenih lica uputiti se do gejta C13 na kome će biti organizovan zvanični ispraćaj. Iz navedenih razloga molimo vas da se pridržavate satnice.

Osobe za kontakt:
Mirjana Vlaisavljević, 064/833-1097
Ana Tadić, 069/338-8001

Beograd,
16. maj 2023. godine

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).