Најаве и обавештења

16.05.2023. - 07:59

Најава за медије за 17.05.2023. Званични испраћај првог лета националне авио-компаније Ер Србија за Чикаго

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће званичном испраћају првог лета националне авио-компаније Ер Србија за Чикаго, који ће бити организован на Аеродрому „Никола Тесла“ у среду, 17. маја 2023. године.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу air.serbia@right.rs или ivana.glisovic@right.rs најкасније до уторка, 16. маја, до 14.00 часова.

НАПОМЕНА: Пролазак кроз аеродром „Никола Тесла“ биће могућ само у пратњи овлашћених особа. Из тог разлога, окупљање медија биће у среду, 17. маја у 04.15 часова на Терминалу 1, испред шалтера за пријаву пртљага број 500. Све акредитоване новинарске екипе прећи ће државну границу заједно, као група и у пратњи овлашћених лица упутити се до гејта Ц13 на коме ће бити организован званични испраћај. Из наведених разлога молимо вас да се придржавате сатнице.

Особе за контакт:
Мирјана Влаисављевић, 064/833-1097