Najave i obaveštenja

21.09.2020. - 13:21

Najava za medije za 22.09.2020. Sastanak sa specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastaće se sa specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom u utorak, 22. septembra 2020. godine.

Sastanak će biti održan u 14.00 časova, u Palati Srbija (Bulevar Mihaila Pupina 2), nakon kojeg će predstavnici dveju delegacija potpisati Zajedničku izjavu.

Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka sastanka i potpisivanja Zajedničke izjave, nakon koje su planirane izjave za medije.

Molimo sve zainteresovane redakcije da svoje ekipe akredituju na adresu mediji@predsednik.rs, najkasnije danas do 20.00 časova.

Takođe, molimo da svoje ekipe uputite na mesto događaja (Palata Srbija, istočni ulaz) najkasnije do 13:30 časova. Neophodno je da svaki član ekipe nosi propisanu zaštitnu opremu (maske).

Beograd,
21. septembar 2020. godine

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.