Најаве и обавештења

21.09.2020. - 13:21

Најава за медије за 22.09.2020. Састанак са специјалним изаслаником председника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине

Председник Републике Србије Александар Вучић и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састаће се са специјалним изаслаником председника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине Ричардом Гренелом и извршним директором aмеричке Међународне развојне финансијске корпорације (DFC) Адамом Болером у уторак, 22. септембра 2020. године. 
 
Састанак ће бити одржан у 14.00 часова, у Палати Србија (Булевар Михаила Пупина 2), након којег ће представници двеју делегација потписати Заједничку изјаву.
 
Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка и потписивања Заједничке изјаве, након које су планиране изјаве за медије.
 
Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs, најкасније данас до 20.00 часова.
 
Такође, молимо да своје екипе упутите на место догађаја (Палатa Србија, источни улаз) најкасније до 13:30 часова. Неопходно је да сваки члан екипе носи прописану заштитну опрему (маске).
 
Београд,
21. септембар 2020. године

Питајте председника

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.