Najave i obaveštenja

22.02.2018. - 18:34

Najava za medije za 23.02.2018. godine- zvanična poseta Republici Bugarskoj

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u zvaničnoj poseti Republici Bugarskoj u petak, 23. februara 2018. godine.

Nakon svečanog dočeka i polaganja venca na Spomenik neznanom junaku, predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Republike Bugarske Rumenom Radevim i predvoditi delegaciju Republike Srbije na plenarnom sastanku dveju delegacija.

Predsednik Vučić imaće i odvojene susrete sa predsednicom Narodnog sobranja Republike Bugarske Cvetom Karajančevom i potpredsednicom Vlade i ministarkom spoljnih poslova Republike Bugarske Ekatarinom Zaharjevom.

Tokom jednodnevnog boravka u Sofiji, predsednik Vučić prisustvovaće potpisivanju memoranduma o razumevanju između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Bugarske u oblasti rada i socijalne politike, lučke infrastrukture i železničkog saobraćaja.

Na kraju posete, predviđen je obilazak i vožnja metro linijom u pratnji gradonačelnice Sofije Jordanke Fandakove, u cilju upoznavanja sa iskustvima bugarske strane u izgradnji metroa u Sofiji.

Beograd, 22. februar 2018. godine

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).