Најаве и обавештења

22.02.2018. - 18:34

Најава за медије за 23.02.2018. године- званична посета Републици Бугарској

Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у званичној посети Републици Бугарској у петак, 23. фебруара 2018. године.

Након свечаног дочека и полагања венца на Споменик незнаном јунаку, председник Вучић састаће се са председником Републике Бугарске Руменом Радевим и предводити делегацију Републике Србије на пленарном састанку двеју делегација.

Председник Вучић имаће и одвојене сусрете са председницом Народног собрања Републике Бугарске Цветом Карајанчевом и потпредседницом Владе и министарком спољних послова Републике Бугарске Екатарином Захарјевом.

Током једнодневног боравка у Софији, председник Вучић присуствоваће потписивању меморандума о разумевању између Владе Републике Србије и Владе Републике Бугарске у области рада и социјалне политике, лучке инфраструктуре и железничког саобраћаја.

На крају посете, предвиђен је обилазак и вожња метро линијом у пратњи градоначелнице Софије Јорданке Фандакове, у циљу упознавања са искуствима бугарске стране у изградњи метроа у Софији.

Београд, 22. фебруар 2018. године

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).