Fudbalski ponos Vladimiraca

Najbolje iz Srbije

21.10.2020. - 09:30

Fudbalski ponos Vladimiraca

Dušan Makević igra Pionirsku ligu u FK Crvena zvezda i na dobrom je putu da ostvari svoje snove

Jedan od mnogih talentovanih dečaka svoje generacije Dušan Makević ostvario je svoj dečački san i zaigrao fudbal u najvećem klubu.
 
Fudbalski ponos Vladimiraca

Privatna arhiva

Dušan Makević iz Vladimiraca rođen je 2007. godine. Otkako je prohodao jedina igračka za koju je znao bila je lopta. Sa svoje četiri godine počinje da trenira fudbal u FK ,,Jedinstvo“ u Vladimircima. Ubrzo nakon toga zapažen je od strane trenera Miše Stankovića kada prelazi u ,,Čiviju“ iz Šapca.
 
Fudbalski ponos Vladimiraca

Privatna arhiva

Dušan je svakodnevno vredno trenirao i putovao iz Vladimiraca u Šabac na treninge. Nakon dve godine prelazi u OFK ,,Šabac“ gde osvaja mnogobrojne turnire, a njegov talenat prepoznaje FK Crvena zvezda i on dobija poziv da trenira u našem najvećem fudbalskom klubu, što je i bio njegov cilj.
 
Fudbalski ponos Vladimiraca

Privatna arhiva

Usledila su mnoga putovanja, veliki broj osvojenih turnira, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, to je generacija pretalentovanih dečaka među kojima je i Dušan Makević iz Vladimiraca. Uz pomoć opštine Vladimirci i volji Dušana da iskoristi svoj talenat i ostvari svoj san nije izostao ni sa jednog treninga, iako je putovao iz Vladimiraca u Beograd.
 
Fudbalski ponos Vladimiraca

Privatna arhiva

Odazivao se svakom pozivu FSS u Pazovi gde je vredno trenirao sa selekcijom. Zahvaljujući svom trudu, angažovanju, a pre svega talentu, Dušan Makević sada igra Pionirsku ligu u FK Crvena zvezda, vredno trenira svaki dan kako bi jednog dana ostvario svoje snove, a pored toga da svoju opštinu Vladimirci gde je i rođen predstavi u najboljem svetlu.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).