Фудбалски понос Владимираца

Најбоље из Србије

21.10.2020. - 09:30

Фудбалски понос Владимираца

Душан Макевић игра Пионирску лигу у ФК Црвена звезда и на добром је путу да оствари своје снове

Један од многих талентованих дечака своје генерације Душан Макевић остварио је свој дечачки сан и заиграо фудбал у највећем клубу.
 
Фудбалски понос Владимираца

Приватна архива

Душан Макевић из Владимираца рођен је 2007. године. Откако је проходао једина играчка за коју је знао била је лопта. Са своје четири године почиње да тренира фудбал у ФК ,,Јединство“ у Владимирцима. Убрзо након тога запажен је од стране тренера Мише Станковића када прелази у ,,Чивију“ из Шапца.
 
Фудбалски понос Владимираца

Приватна архива

Душан је свакодневно вредно тренирао и путовао из Владимираца у Шабац на тренинге. Након две године прелази у ОФК ,,Шабац“ где осваја многобројне турнире, а његов таленат препознаје ФК Црвена звезда и он добија позив да тренира у нашем највећем фудбалском клубу, што је и био његов циљ.
 
Фудбалски понос Владимираца

Приватна архива

Уследила су многа путовања, велики број освојених турнира, како у Србији, тако и у иностранству, то је генерација преталентованих дечака међу којима је и Душан Макевић из Владимираца. Уз помоћ општине Владимирци и вољи Душана да искористи свој таленат и оствари свој сан није изостао ни са једног тренинга, иако је путовао из Владимираца у Београд.
 
Фудбалски понос Владимираца

Приватна архива

Одазивао се сваком позиву ФСС у Пазови где је вредно тренирао са селекцијом. Захваљујући свом труду, ангажовању, а пре свега таленту, Душан Макевић сада игра Пионирску лигу у ФК Црвена звезда, вредно тренира сваки дан како би једног дана остварио своје снове, а поред тога да своју општину Владимирци где је и рођен представи у најбољем светлу.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).