14.03.2020. - 07:56

Čestitka Janezu Janši povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Slovenije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Janezu Janši povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Slovenije, u kojoj se, uz očekivanje dobre saradnje, navodi:

"Primite iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost nove Vlade Republike Slovenije, sa Vama kao premijerom, uz najbolje želje  da Vašoj zemlji obezbedite dalji napredak, a građanima blagostanje.

Srbija je prijatelj i pouzdan partner Slovenije i verujem da će naše dobre političke odnose pratiti sve bolje ekonomske veze, kao i saradnja u svim drugim oblastima, na dobrobit građana obeju zemalja. Zato se nadam da će da bude nastavljena dobra praksa održavanja zajedničkih sednica Vlada Srbije i Slovenije. Srbija ceni podršku Slovenije na evropskom putu, kao i svim naporima koje ulažemo u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti", kaže se u čestitki predsednika Vučića.

Beograd,
14. mart 2020.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).